top of page

ANNAS JUL

Hørespill for barn om Anna som har foreldre som krangler og går inn i en fantasiverden der hun møter jenta Inni. 10 episoder på ca 20 minutter hver.

20220415_020040.jpeg
20220415_020346.jpeg

Lille Anna strever med foreldre som bare krangler rett før jul. Hun går inn i en fantasiverden der hun møter jenta Inni. Hørespill for barn.

 

Ada Hesjevoll er Lene Therese Teigens datter og dette er deres andre kunstneriske samarbeidsprosjekt (etter kortfilmen Hespetre). Siden har de arbeidet sammen på teaterforestillinger der Hesjevoll har vært scenograf og/eller kostymedesigner.

 

«Jeg ville gjerne alminneliggjøre en situasjon som den Anna er i. Få fram at det er normalt at livet ikke alltid er helt på topp. Og at barn bruker fantasien sin til å takle slike hendelser. Barna er mye flinkere til det enn vi er.» Lene Therese Teigen i Programbladet desember 1995

 

LYTT TIL PRODUKSJONEN 

 

Dette mener Programbladet, desember 1995 – terningkast 5: «’Annas jul’ tar opp temaet skilsmissebarn på en realistisk måte. For de aller minste, særlig de som ikke selv er i en slik situasjon, i hvert fall i de første episodene, kan det bli i tøffeste laget. Den bør uansett høres sammen med voksne, og serien bør følges til den er ferdig, fordi vi mot slutten øyner en løsning på Annas problemer. Totalt sett er dette en vellykket og hørbar produksjon som så absolutt fortjener en lytterskare – kanskje særlig i disse førjulstider ...»

MEDVIRKENDE

LENE THERESE TEIGEN

Radioteatermanus og Regi

ANNA CARINE MOSTAD
Teknisk regi
ADA HESJEVOLL (som Anna)
ELLEN SOFIE MOSEBEKK (som Inni)
GISLE HASS GJERMUNDSEN
LARS SØRBØ
MARIANNE USTVEDT

Skuespillere
ANNA LIE
Produsent for NRK Radioteateret/ Barneradioen

bottom of page